Rólunk Rendelj! Kritikák Ajánlók Könyvkritika Starbucks Frappuccino

2015. augusztus 17., hétfő

J. Lynn: Wait for you

J. Lynn: Wait for you


Adott két főszereplő:  Az igen visszahúzódó,gyötrelmes múlttal rendelkező Avery Morgansten és az egyetem álompasija Cameron Hamilton. Avery egyetemre megy és minél messzebb szeretne kerülni az otthonától, a mútjától és családjától. Szeretne új lappal indítani és elveszni az ismeretlen emberek között, de aztán feltűnik Cam akibe szószerint belebotlik. Innentől akarva akaratlanul is összehozza őket a sors és mikor a lány Cameronnal van valami egészen különöset érez, olyat amit eddig még soha. Olyat amit nem szerinte nem szabadna. Később kiderül, hogy egy épületben laknak, méghozzá szembe szomszédok. A fiú igyekszik minél több időt tölteni Averyvel aki ennek örül, annak ellenére, hogy csak barátja szeretne lenni a fiúnak. Aztán, hogy mi minden trtént a múltban mindkét féllel és, hogy hogy alakul a kettejük kapcsolata azt azután tudod meg, hogy elolvastad.

Ajánlom: 10/10
Számomra egészen új dolgot hozott ez a könyv. Oké, bevallom, hogy tényleg picit sablonos, de mit számít? Még akkor is jó egy könyv ha közben tudod mi a vége,mert kíváncsi vagy mik történnek míg az utolsó oldalra érsz. Közel 500 oldalas és nem tudtam letenni még annak ellenére sem, hogy éjjel 2 óra volt. Nem is a történet volt újdonság számomra, hanem, hogy miután letettem nem hiányoltam belőle semmit. Nem az a tipikus könyv volt ahol leírják, hogy "még vagy fél óráig beszélgettünk.." vagy "ezután két órát beszéltünk" és te csak fogod a fejed, hogy miért nem írják le az egész párbeszédet, tudni akarunk mindent! Itt pedig minden egyes párbeszéd le volt írva, minden! A helyszíneket is baromi jól bemutatták, a szereplők pedig fergetegesek voltak. Még a kicsi teknős, Raffaello is.

Tehát ha egy romantikus, ugyanakkor vicces és komoly könyvre vágysz akkor mindenképpen olvasd el, mert garantáltan nem fogod tudni letenni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése