Rólunk Rendelj! Kritikák Ajánlók Könyvkritika Starbucks Frappuccino

2015. augusztus 14., péntek

25. kritika

Tinimolyok - Ha szeretsz olvasni

Ugye azt kérded, hogy a külalakra térjünk ki inkább, úgyhogy a tartalommal nem is nagyon szeretnék foglalkozni, a helyesírásod rendben van, egyszerre írhatnál több könyvről és többfajtáról is, de mivel még csak kezdetleges a blog ezért érthető, hogy még csak most kezded építgetni az egészet.
Fejléc elég fura, de egyszerű, és ha azt tervezted, hogy könyveket raksz csak rá, akkor azt tényleg csak így lehet megoldani. A bejegyzések betűtípusa nem tetszik, mert számomra olvashatatlan éppen ezért kicsit ki kéne emelni, nem a méretével van a gond, hanem talán lehetne sötétebb mert ez az árnyalat szinte összefolyik a háttérrel.Félre ne érts, látom, hogy teljesen más a két színfajta, de valahogy még is ezt kelti bennem. Idegesít a szív, ami mindenhol ott van. A rózsaszín háttér és ez a szív valahogy Február 14.-ét idézi elő bennem és biztosan fiúk nem fogják megtekinteni így az oldalad. A kis gif oldalt aranyos, jól kiegészíti az egész designt. A másik oldalon levő menü jól néz ki, tetszik a formája is. 

Ránézek az oldalra és minden egy helyen van ami picit zavaró, plusz szerintem baloldalt a hónap szerinti besorolás érthetetlen, nem tudod mi vár mikor rákattintasz. Az amivel foglalkozol egy bejegyzésben, azt a címet add is neki vagy legalább ahhoz hasonlót. Lehetnének hosszabbak a könyvajánlók, mert így senki nem fogja elolvasni vagy éppen nem elolvasni, ha nem győzöd meg valamivel és ezzel nem fogod itt tartani az olvasókat, mert ugyanezt a könyv borítóján is eltudják olvasni, érvelj és mondd el a véleményed! 
Tetszik, hogy sok mindenben szeretnél segíteni az olvasóidon és ahhoz, hogy ez valóra is váljon hirdesd nagyon sok helyen és talán a fejlécet is hívogatóbbra kéne csinálni mert ugye egy ember aki éppen az üzenőfalat -vagy bármilyen más oldalt ahol hirdeted az oldalt- görgeti, az nem biztos, hogy megfogja nézni a blogod, mert ugye elsőre a fejlécet, a külsőségeket látja.

Jelenleg ennyit tudunk csak mondani a kinézetéről. Nagyon reméljük, hogy pár dolgot megfogadsz, nem akartunk ellenszenvet kelteni és nem is állt szándékunkban, mert látjuk, hogy ez még csak kezdetleges és biztosak vagyunk benne, hogy  közeljövőben remek külalakja és hangulata lesz a blogodnak!


Köszönjük, hogy elolvastad!:)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése