Rólunk Rendelj! Kritikák Ajánlók Könyvkritika Starbucks Frappuccino

2015. augusztus 18., kedd

27. kritika

Időtlenség

Cím: Nagyonnagyonnagyon találó, nem is tudnék jobbat elképzelni.
Design és Fejléc: Ütős lett nagyon a fejléced, de szerintem oda ahová a bejegyzéseidet írod, a szövegrészt ki kéne picit nagyítani, túl nagy mellette a semmi, a háttér. Meg egyébként is olvashatóbb ha kihúzod a méreteket.
Prológus: Huh, ebben aztán történt minden. Mondjuk volt egy-két rész amit nem értettem, meg maga az a helyzet, hogy akkor most meghalt vagy nem? Nem világos, de biztos kifog derülni egy elkövetkezendő részben.
Történet: Alapvetően tetszik az egész, hogy Tutenhamon koráról írsz (egyébként az nem Tutanhamon? Vagy te egy kitalált személyről írsz?), meg, hogy ő a főszereplőd, sőt az is, hogy 3000 év múlva a jövőben találjuk őt. De az viszont kicsit aggasztó volt, hogy miközben sétált tudta, hogy mi micsoda. Úgy értem tudta, hogy egy iskola van ott, tudta, hogy egy múzeum sőt még olvasni is tudott. Hogy? 3000 évvel ezelőtt azért ez elég képtelen dolog lett volna, hogy ilyenek léteztek. Sőt, amikor jött a két új szereplő azokkal még beszélni is tudott. Most akkor ők milyen nyelvet beszélnek? Meg ki volt az a zöld lény akivel harcolt? Néhány dolog nekem még érthetetlen, de mint mondtam az egész elképzelés tetszik.
Szereplők: Hát eddig nem sikerült kiismernem, meg megismernem senkit mivel ugye még csak egy részből áll a blogod, de ez persze változni fog.:) Amit viszont remélek, hogy az öregember továbbra is szerepelni fog a részekben.
Helyesírás: Nincsenek szóismétlések, egy-egy helyen elgépelés van, de ez sem vészes. Annyi, hogy mielőtt kiraksz egy új részt olvasd át.
Tanács: Annyit szeretnék csak tanácsolni, hogy a fent említett kérdéseimre valamilyen formában adj választ a blogodban. Mármint magyarázd meg miért tud olvasni, beszélni azt a nyelvet amit a többiek és miért ismeri az iskolát meg a múzeumot.

Köszönöm, hogy elolvastad remélem segítettem!:)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése